Voorstellen

Mijn naam is Tamara Albers-Kerkemeijer en ik woon en werk in Ewijk. fullsizerender

Al vanaf mijn jonge jaren ben ik gefascineerd door de Chinese Geneeskunde. Hoe is het mogelijk dat je met een klein “zetje” het lichaam weer zelf herstellend maakt? Dat heeft altijd mijn aandacht gehad. Zelf onderging ik ook weleens acupunctuur.

Door een vriendin ben ik op de hoogte gebracht wat Guasha Therapie doet en hoe bijzonder het is. Ik was in eerste instantie niet echt onder de indruk. Net als bij zoveel mensen dacht ik: met een steen een beetje schrapen, wat kan dat nou doen?

Veel later ben ik het toch gaan onderzoeken. Ik kwam terecht bij Harris Sleegers van opleidingsinstituut Santai Guasha http://www.guashatherapie.nl/.

Als ik dit eventueel wilde gaan oppakken, dan ook gelijk goed en gerenommeerd. Niets half is ook mijn motto.

Eerste module was achter de rug en ik was “om”. Met heel veel plezier heb ik deze opleiding tot een goed einde gebracht en heb me ook op andere manieren bijgeschoold. Zoals o.a. de Chinese medische basiskennis, gezichtsguasha en de Guasha voor paarden.

Nu, na een aantal jaren, ben ik nog regelmatig verrast wat een krachtige therapie Guasha is. Mooi om te zien dat het lichaam het zelfherstellende vermogen oppakt.

Ik hoop dat u net zo enthousiast zult zijn als ik.

Kom het ervaren!

Graag tot ziens bij Helan Guasha.