Guasha voor het gezicht

Guasha voor het gezicht is een heel ontspannen Therapie die er mede voor zorgt dat je lekker “uit je hoofd” kunt komen. Het is een therapeutische behandeling die ook nog voor veel klachten inzetbaar is. Bijvoorbeeld:

Verzorging van de huid

Behandeling en vermindering van puistjes/pukkels, vlekken en rimpels

Behandeling van bepaalde huidziekten, littekens of gevolgen van puistjes/pukkels. Of cosmetische storende aandoeningen van het onderhuids weefsel

Verzorging van de huid door UV-straling

Therapeutische toepassingen bij o.a. chronische hoofdpijnen, sinusitis, gezichtsverlamming, aangezichtspijnen en chronische klachten aan oog of oor

Wellness behandeling

 

In het gezicht zitten vele acupunctuurpunten en reflexzones, die door een lichte massage met speciale schrapers worden gestimuleerd. Hierdoor wordt de energiestroom in de meridianen geactiveerd en verbeterd. De totale doorbloeding van het gezicht wordt verbeterd en de spieren van het gezicht worden intensief gestimuleerd.

Guasha voor het gezicht verbetert ook de gelaatskleur en de vorm van het gezicht. Het vermindert de zogenaamde “rode neus” en kan verminderd gezichtsvermogen verbeteren.

Na een behandeling voelt men zich gewoonlijk aanzienlijk beter en meer ontspannen.